BUSCA'MTroba el teu productor eco més proper. entrar

 

Guia de productes ecològics a Catalunya.

probam

Potser els meus fills vénen de l'escola parlant sobre el tema, o un amic que ja consumeix producte ecològic des de fa un temps, o la meva metgessa ho suggereix o qui sap....! I de sobte m'agradaria començar a consumir producte ecològic però no tinc ni idea de què tinc proper a casa.


Considerem molt important treballar amb el nostre veí, i alhora minimitzar la bogeria de viatges que pateixen els productes ecològics.

Per això neix aquesta guia!

guia Què és BUSCA'M?: És un directori on-line de productors ecològics que fan servir el canal curt per la comercialització dels seus productes ecològics. - Què considerem com a Canal Curt?. Doncs tots aquells que fan venda directa o amb un intermediari com a màxim. Si és el teu cas i encara no hi participes fes clic aquí.

La seva missió: Generar més relacions comercials basades en el coneixement mutu de tots els que hi participin. El BUSCA'M vol apropar el consumidors als productors més propers geogràficament.

Com funciona? Navengant per l'aplicació trobareu la informació dels productors. Dinamis verifica que el productor tingui la certificació CCPAE. El productor aporta les seves descripcions i les seves imatges, i en el futur les podrá anar editant i actualitzant al llarg del temps directament. Ara, de moment, ho fará mitjançant l'intermediació de Dinamis. Quant costa? Al llarg de 2011, totes les altes en aquest servei seran GRATUÏTES

Quines rel·lacions el "nodreixen"? Les que es generin entre Dinamis, els productors, els consumidors i segur que en breu també els distribuïdors i/o transportistes. Volem fer-les més àgils, més personals, més efectives. I l'evolució del directori estarà creixent amb elles, tanmateix el disseny i el contigut també. Qualsevol sugerència serà estudiada, si en voleu fer alguna cliqueu aquí.

dinam