QUI PROMOU SAVIAe?


Neix com a idea germinal dins l'equip de DINAMIS i conjuntament amb Click, va creixent al llarg de 2010 de la mà d'un munt d'aportacions i ideals. Finalment pren forma definida i juntament amb tres socis més crea el projecte innovador Llavorae.cat

Els socis del Llavorae.cat són DINAMIS ( Desenvolupament i Innovació Ambiental i Social) conjuntament amb APRODISCA, Ambientals i Ecològics, Empresa d'Inserció SLU, CEDRICAT (Centre de Desenvolupament Rural Integrat de Catalunya) i l'Ajuntament de Manresa com a promotor del Projecte Innovador Llavorae.cat. Aquest projecte està subvencionat pel programa de Projectes Innovadors d'acord amb l'Ordre TRE/337/2008 i està patrocinat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu ".


Llavorae.cat té com a objectiu fomentar la creació i la consolidació d'Ocupació en el sector agrari ecològic Català, incorporant eines innovadores i metodologies que promoguin la cohesió del sector.Quin és l'objectiu de SAVIAe?


Augmentar les relacions comercials dins del sector ecològic.
Volem donar instruments innovadors per facilitar la cohesió dins del sector. Perquè canviar el món fent-lo més ecològic i sostenible, depèn del que mengem cada dia, i volem posar aquest objectiu a l'abast de la mà.
Des de l'ordinador o desde el mòbil, estàs a un click d'un món millor cada dia!